Tätä reseptiä on ihan pakko hehkuttaa. Vauvelin juhlista jäi aika paljon sinihomejuustoa, joten nyt on sitten yritetty löytää reseptejä, joissa sitä saisi kulumaan. Tämä on ehdottomasti parhaimmasta päästä. Bongasin ensimmäiseksi viimeisimmästä Glorian ruoka ja viini - lehdestä. Siinä oli käytetty vuohenjuustoa, mutta sinihomejuusto ajoi saman asian (Bleue d'Auvergne - tällä kertaa).

Lisäksi löytyi kaupasta erittäin mielenkiintoinen ja käyttökelpoinen tuttavuus eli Rajamäen Balsamico-kastike. Siirappimaista kastiketta, jota kyllä saa itsekin keiteltyä, mutta ajan ollessa kortilla en pistä yhtään vastaan, että löytyy suoraan pullosta...

 

Seuraavat aineet siis sekoitetaan keskenään ja päälle sitten kastiketta.

1 valmis salaattisekoituspussi (tai muuten oman maun mukaan)

kirsikoita

sinihomejuustoa

paahdettua saksanpähkinöitä

 

Yksinkertaista ja herkullista...