Neloselta tuli tässä kokkisarja "Good chef, bad chef" ja sitä tuli seurattua vauvaa syöttäessä. Mikäs siinä, ohjelmasta sai mukavia ideoita. Juonenahan sarjassa oli se, että Australian Master Chefistäkin tuttu Gary kokkasi niitä "pahoja" reseptejä, joissa on voita, sokeria, vehnäjauhoja jne... ja sitten Janella vastasi "hyvällä" reseptillä käyttäen spelttiä, tofua jne... Herkullisen näköistä ruokaa syntyi molemmilta ja paras vaihtoehto kai lieneekin yhdistellä sekä niitä terveellisiä että vähemmän terveellisiä (kohtuudella tietenkin).

Tämä resepti kuuluu sarjaan "hyvät" ja ehdottomasti joukkoon "herkulliset". Oli meinaan niin hyvää, että söin aamiaiseksi tai lounaaksi neljänä päivänä peräkkäin. Lisäksi on sen verran nopea ja helppo, että ehtii tekemään vaikka "täyspäiväisen työn" pikapäiväunien aikana.

Ota kananmuna ja vatkaa se kevyesti. Sekoita joukkoon hiukan suolaa ja loraus miriniä. Kuumenna pannua keskilämmöllä ja lorauta hiukan öljyä pohjalle. Yhdestä kananmunasta riittää yllättävän isollekin pannulle ja tarkoituksena onkin saada aikaiseksi sellainen hyvin ohut,  parin millin paksuinen munakas. Levitä muna tasaisesti pannulle sitä keikuttamalla. Anna kypsyä ihan hetken verran ja ripottele sitten päälle haluamasi yrttejä (esm. minttua, persiljaa tai korianteria - tai kaikkia niitä) sekä tuoretta vuohenjuustoa. Taita munakas kaksikerroksiseksi. Ota rieska ja laita munakas toiselle reunalle. LIsää haluamiasi kasviksia. Minä laitoin tuoretta tomaattia ja avokadoa. Rullaa ja leikka puoliksi. Nauti heti.