Nuorimmaisen 6v-synttärit vietettiin suvun voimin tänään. Kiitokset vaan kaikille ihanista lahjoista - Bakuganit ovat tosi kova sana :-) Vielä ei äiti ole antanut lupaa ottaa potkulautaa sänkyyn.

Lisäksi sain puoli ämpärillistä mustaherukoita - KIITOS- pakkasessa on nyt muutama purkki syksyn ja talven herkuttelua varten ja jääkaapissa huomisaamua varten kulhollinen. Kävin jo ostamassa maitorahkaakin.

Niin, ja se jalkapallokakku - siitä piti tulla ihan samanlainen kuin edellisestä, mutta kostean sään vuoksi oli marsipaani suhteellisen hankalaa kaulittavaa... Siispä reunoja siistittiin vähän Vispi-vaahdolla (vaniljakreemijauheella terästetyllä), joka sekin meinasi valahtaa lötköksi ennen aikojaan. Loppu hyvin, kaikki hyvin - ja on tuosta ukkosen synkästä säästä jotain iloakin -  Eivät kaikki marsipaanirypyt osuneet vieraiden silmiin ;-)

Koristeet matkustivat seuraavan jalkapalloilijan synttäreille, jollei hänen äidilleen sitten iske inspiraatio toisenlaisesta kakusta - tsemppiä koristeluun ! Toivottavasti ilma suosii leipojaa vähän paremmin kuin tänään. Täytyykin tännekin laittaa kuvia siitä, miten muffinssienkin kanssa voi käydä  - Oli muuten vimeinen kerta, kun yritän leipoa ukkosenilmalla...