Niin se vuosi vaihtui meilläkin - rauhallisesti perheen parissa. Syötiin kaikenlaista ja käytiin paukuttamassa raketteja lasten kanssa koulun kentällä.  Oma sisko ja Ranskan Mamie mukana menossa.

Jälkiruoaksi oli Glorian ruoka- ja viinilehdestä bongattua herkkua : suklaamarenkeja, vispivaahtoa lemoncurdin kanssa ja marjoja / kiiviä. Nam !  Reseptiä ei kai sinänsä kannata laittaa, lemon curd löytyy jo aiemmista ja marenkienkin resepti on tullut postattua. Sen verran eroa, että ohjeen mukaan piti valkuaista ja sokeria lämmittää keskilämmöllä kunnes seos polttaa hiukan sormenpäitä ja lopuksi sekoitettiin mukaan sulaa suklaata. Lopputuloksessa en varsinaista eroa huomannut, mutta muhkeita olivat !

Uudenvuodenlupauksia en ajatellut pahemmin tehdä, mutta blogia voisi tietysti päivittää vähän ahkerammin kuin viime aikoina. Tosin olen huomannut, että olen palannut taas vanhempien reseptien pariin. Joululomallakin olen kokannut oikein urakalla, mutta suurin osa ohjeista löytyy jo blogista. No, tähän mennessä meillä on joululomalla ollut vieraita suurin piirtein joka päivä. Nyt kun taas rauhoitutaan perheen pariin niin ehdin ehkä vähän selailemaan keittokirjojakin ja etsimään uusia kokeilemisen arvoisia reseptejä.

ONNELLISTA VUOTTA 2010 !