Yhdessä isossa kurpitsassa on syömistä kyllä useammallekin. Ensimmäisestä pihalta poimitusta tehtiin jo uunikurpitsaa, keittoa, muhennosta ja muffinsseja. Hyviä kaikki, mutta rajansa kaikella. Onneksi kurpitsa säilyy useamman viikon ajan, joten voidaan pitää kurpitsaresepteissä pientä paussia.

Mitään uutta reseptiä tässä ei nyt tällä kertaa tullut, kun muhennoksestaan ei tullut otettua kuvaa (oli muuten herkullista, ricottajuustoa ja viinissä haudutettua kurpitsaa + muutamaa muuta ainesta. Pitää muista sitten seuraavalla kerralla ottaa kuvakin.) Pääasiassa vaan toistettiin vanhoja ja hyväksi todettuja.

Tässä kuitenkin kuva tämän vuoden keitosta, parmesaanikuorrutuksella - samalla reseptillä kuin ennenkin

 

Ja sitten ne muffinssit.