Tässä keitossa ihmeellisintä olivat ihanat värit, kun sitä alkoi tekemään. Vai mitä tuumaatte tästä  ?

Tuota katsoessa tuli ihan keväinen olo.

Oli keitto tietysti hyvääkin ja "Rakettispagetti" teki siitä vähän ruokaisampaa niin ei tarvinnut heti perään syödä mitään muuta.

1 pieni purjo

4 porkkanaa

1 punasipuli

öljyä

kasvislientä (fondista, kuutiosta tai itse tehtyä)

minttua, jeeraa, chilijauhetta ja paprikaa maun mukaan

suolaa ja pippuria

rakettispagettia tai muuta pastaa

Kuulota kasviksia oliiviöljytilkassa. Lisää joukkoon mausteita ja sekoita hetken aikaa.

Lisää kasvislientä sen verran, että kasvikset peittyvät. Keitä kasvikset kypsäksi. Surauta sauvasekoitimella, lisää pasta ja anna hiljalleen kypsyä. Pasta itse asiassa on parhaimmillaan, kun keiton lämmittää uudelleen. Siksi minäkin tein tämän edellisenä iltana ja saatiin poikien harrastusiltana ruokaa nopeasti j a pienellä vaivalla pöytään.

Rouhi vielä viimeiseksi kulhoon vähän pippuria pinnalle. Ruisleipää seuraksi ja hyvää on :-)