Rankka viikko takana ja kaikilla kova nälkä - siihen ei auta muu kuin kotitekoinen hampurilainen.

Tein sämpylöitä ranskalaisen maalaisleivän juuresta kun se kerran oli pöydällä tekeytymässä, pakkasesta jauhelihaa ja jääkaapista juustoa ja muita lisukkeita. Leivästä tuli hampurilaissämpyläksi vähän turhan tiivistä, kun juuri ei tainnut olla ihan vielä valmis, mutta EI jäänyt nälkä :-) LIsäksi tehtiin vielä lohkoperunoita ja vuonankaalisalaattia.

 Jauhelihapihvi on maultaan yksi kaikkein onnistuneimpia luomuksiani. Näitä kaikkia sotkin sekaan.

500g naudan jauhelihaa

1/2 dl korppujauhoja ja saman verran kermaa

1 kananmuna

1 rkl jokaista : chilijauhe, paprikajauhe, jeera, mustapippuri/suolasekoituks

1 tasainen tl savustettua paprikaa

2 rkl kuivattua oreganoa

Kaikki siis taikinaksi ja littaniksi pihveiksi grillivastuksen alle uuniin (220 asteeseen)

Pysyivät hyvin koossa ja maku oli justiinsa passeli hampurilaisiin.