Eli nuorimmaisen 5v synttärirumba alkoi tällä kertaa mökiltä. Kiitokset kaikille lahjoista ja siitä, että ehditte kiireiden keskellä paikalle !

Suolaisia piirakoita, salaattia ja päälle kahvia ja kahvileipää oli tällä kertaa tarjolla. Mustikkamuffinssit eivät onnistuneet, vaikka tein kaksi erää, eikä sitruunapiirakassa maistunut sitruuna, kun en löytänyt vahaamattomia sitruunoita kuoren käyttöä varten, mutta muuten taisivat leivonnaiset maistua oikeastaan ihan hyvälle.  :-)

Tässä isännän taidonnäyte marsipaanimaalauksessa - Tähtien sodan Wii-legopelin teemalla tällä kertaa. Minä en osaa piirtää yhtään mitään, joten meillä laitetaan yleensä isä hommiin. Hänellä kun pysyy sivellin edes jotenkuten hyppysissä.

1249833462_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tavallisella sokerikakkupohjalla mentiin. Väliin laitettiin sankarin toiveiden mukaisesti yhteen väliin survottua metsämansikkaa ja valkosuklaakermavaahtoa ja toiseen väliin samaista vaahtoa kokonaisten mustikoiden kanssa. Yhdistelmä oli yllättävänkin raikas. Pelkäsin, että valkosuklaa olisi tehnyt liian makeaksi, mutta ei sentään.