Töissä ja kotosalla on ollut sen verran kiirettä viime aikoina, että leipomukset ja ruoanlaittokin ovat jääneet vähän vähemmälle huomiolle. Lähinnä ollaan tehty pikaista pastaa ja välillä menty eteenpäin ihan einesten voimalla.

Pastakastikkeen teossa käytetään meillä yleensä hyväksi todettua ketjap manis, ketsuppi, worchestershire, kerma repertuaaria erilaisilla yhdistelmillä. Olen jo ainakin kerran samantyylistä jo täällä esitellytkin, joten tämä on sitten viimeinen kuva tästä tyylistä tässä blogissa. Muuten alkaa vissiin vähän liikaa jo toistamaan itseään... Halukkaat sekoittakoot omat sörsselinsä näiden perusteella. ;-)

IMG_0723.jpg

Tässä siis mukana :
lampaan sisäfilepaloja + tilkka öljyä
valkosipulia
Worchestershire-kastiketta
ketsuppia
kermaa

pastaa ja päälle parmesaania

Ruskistettiin lihat pannulla öljyssä, lisättiin valkosipuli hienonnettuna hetkeksi tirisemään. Lorautettiin sekaan sekä Worchestershire-kastiketta että ketsuppia ja viimeiseksi vielä kermaa.

Maistui yksinkertaisuudestaan huolimatta tai sen ansiosta tosi herkulta pastan kanssa ja parmesaanilla höystettynä.