Ai, että miksi ei ? No, kun lukiessa on liian helppoa koukkia lisäannoksia ihan noin huomaamattaan. Ainakaan minä en pystynyt itseäni estämään, oli tämä sen verran herkkua.

Piirakan jäljiltä jäi valkuaisia, niistä tehtiin marenkipohja. Mukaan pakattiin myös paloja tummaa suklaata ja paahdetun hasselpähkinärouheen jämät.  Matkalla isovanhemmille ostettiin Vispiä purkki ja toinen säilykepäärynöitä. Inspiraationa oli Jamie Oliverin Pavlova kirjasta "Jamie at Home".

Tehdessä tuli opittua sekin, että 6-vuotias osaa jo paljon enemmän kuin äiti uskoisikaan. Ensimmäinen keltuaisen ja valkuaisen erottelu päättyi keltuaisen käsipoimintaan, mutta seuraavat menivätkin sitten jo melkein äitiä tyylikkäämmin. Lupaan uskoa, kun poika seuraavan kerran tönäisee auttajan pois ja ärähtää : "kyllä minä osaan - itse".