Kiirettä pitää taas vaihteeksi ja ruoanlaitto, blogista nyt puhumattakaan, on jäänyt vähän taka-alalle. Esikoisen synttärit ovat taas pian, joten ehkäpä näitä bloggauksiakin sitten tulisi vähän tiheämpään.
Nigella teki joskus ohjelmassaan rapeita rapukakkuja ja nämä ovat siitä mukaeltuja. Tosin vähän sen mukaan, mitä sattui lähikaupasta ja kaapeista löytymään.
pussillinen pakastettuja raakoja tiikerikatkarapuja
silputtu salottisipuli
2 valkosipulinkynttä murskattuna
limemehua loraus
vajaa desi vehnäjauhoja
ripaus suolaa
muutama pieni loraus sherryä
rypsiöljyä kypsentämiseen
Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi ja anna levätä jääkaapissa tunnin verran.
Kaada pannuun pari cm öljyä ja kuumenna kunnolla. (vanha kikka leivän ruskistumisesta nopeasti pätee tässäkin). Muotoile rapumassasta kahdella lusikalla palleroita ja kypsennä kullanruskeiksi öljyssä.
Tarjoa heti. Purista päälle limemehua tai tarjoile majoneesin/jugurttikastikkeen kera.