Kiirettä pitää taas vaihteeksi ja ruoanlaitto, blogista nyt puhumattakaan, on jäänyt vähän taka-alalle. Esikoisen synttärit ovat taas pian, joten ehkäpä näitä bloggauksiakin sitten tulisi vähän tiheämpään.

Nigella teki joskus ohjelmassaan rapeita rapukakkuja ja nämä ovat siitä mukaeltuja. Tosin vähän sen mukaan, mitä sattui lähikaupasta ja kaapeista löytymään.

pussillinen pakastettuja raakoja tiikerikatkarapuja

silputtu salottisipuli

2 valkosipulinkynttä murskattuna

limemehua loraus

vajaa desi vehnäjauhoja

ripaus suolaa

muutama pieni loraus sherryä

rypsiöljyä kypsentämiseen

 

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi ja anna levätä jääkaapissa tunnin verran.

Kaada pannuun pari cm öljyä ja kuumenna kunnolla. (vanha kikka leivän ruskistumisesta nopeasti pätee tässäkin). Muotoile rapumassasta kahdella lusikalla palleroita ja kypsennä kullanruskeiksi öljyssä.

Tarjoa heti. Purista päälle limemehua tai tarjoile majoneesin/jugurttikastikkeen kera.