Varma kevään merkki tai ainakin jotain sinnepäin on se, että meikäläisen alkaa tehdä mieli salaatteja ja jäätelöä. Puolet tästä ehdosta on jo täyttynyt, eli kyllä se kevät sieltä ilmojen kylmyydestä huolimatta on tulossa.
Tällä kertaa mielessä väikkyi useamman päivän ajan pastatonnikalasalaatti. Vakio-ohjeellamme pikkuisen muunnellen. Tällaista siis...
keitettyä pastaa
hillosipuleita
oliiveja
paprikaa
tonnikalapaloja purkista
avokadoa
tomaatteja
juustoa (tällä kertaa Salaneuvosta) kuutioina
kastikkeena normaali vinaigrette tai ranskalainen salaatinkastike
Dijon sinappia
sitruunamehua
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
Herkkua. Tätä vaan on ihan mahdoton tehdä yhdellä kerralla syötävää määrää. Jääkaapissa siis vielä melkein kulhollinen odottamassa huomisen nälkäisiä :-)