Käytiinpä tänään etuajassa perheen kanssa isänpäivälounaalla - johtuen ihan omasta saamattomuudestani, kun en saanut aikaiseksi varata ajoissa ja sunnuntai oli jo täynnä.
Maisemat olivat tosi mahtavat ja niitä malttoivat pienet pojatkin katsella ihan kiitettävästi. Alkuruokien valikoima oli parempi kuin yleensä, mutta lämpimät niin kuin muuallakin. Lapset tykkäsivät taas kerran lihapullista, nakeista ja ranskalaisista. Jälkiruokatarjonta oli huima ja aikuisillakin oli valinnanvaikeuksia ison vitriinin edessä.
Suosittelen siis, buffetissa parasta olivat vähän erikoisemmatkin tarjoilut kuten simpukat, hiillostettu lohi ja kokonaiset katkaravut.
Leikkipaikan puute teki sen, että puolitoista tuntia oli meidän kolmevuotiaalle ehdoton maksimi, mutta tosi ihme oli se, että ikiliikkuja jaksoi niinkin kauan istua kiltisti paikoillaan. Kaikki kunnia ruokatarjonnalle ja kivalle merimaisemalle laivoineen.
Ilmeisen vilkas lounaspaikka, sillä olemme aiemminkin yrittäneet mennä sinne, mutta ilman varausta ei ollut mitään asiaa.
Ihan kiva, mutta kovin kauan ei buffetista ennätä vilkkaiden lasten kanssa nauttimaan, mikä on sinänsä sääli kun maisteltavaa riittäisi useampaankin kierrokseen.