Käytiin tuossa yhtenä päivänä lasten kanssa laivaretkellä lähisaareen. Mukaan piti tietystikin saada evästä, joka pitäisi pienet miehet tiellä pitkälle iltapäivään. Jauheliha kelpaa aina, joten tässä retkileivän ja jauhelihapihvin yhdistelmä. Maistui kylmänäkin tosi hyvälle ja teki taukopaikalla kauppansa...

IMG_1033.jpg

Varsinaista retroruokaa, joten tällä hetkellä tosi muodikastakin ;-)

tarvitset :
paahtoleipää
voita
Dijonin sinappia
jauhelihaa (näissä n. 300g)
Worchestershire-kastiketta
mausteita ja yrttejä maun mukaan. Näissä on oreganoa ja grillimaustesekoitusta
Emmental -raastetta pari isoa kourallista

Voitele paahtoleipä voilla ja sinapilla. Sekoita loput aineet keskenään ja taputtele jauhelihaseos tiiviisti leivän päälle ja mielellään vähän reunojen ylikin (en muistanut, ja kuten kuvasta näkyy niin liha kutistuu jonkun verran)
Pistä uuniin 200 asteeseen 10-15 min ja viimeiseksi vielä muutamaksi minuutiksi grillivastuksen alle.