Tämä on taas näitä sarjassamme helpot, nopeat ja herkulliset.

Tässä yhtenä päivänä selailin vanhaa Delicious-lehteä, kun esikoinen 8v liittyi seuraan. Katseltiin siinä muutama sivu ja sitten iski pojan sormi salamana lehdelle (yllättäen pastareseptin kohdalle) ja kuului mahtikäsky siitä, että tuollaista pastaa olisi saatava. Ei siinä sitten mikään auttanut. Enkä kyllä pistänyt kovin vastaankaan reseptin luettuani, sen verran helposta on kyse.

Siis, keitä pasta paketin ohjeen mukaan.

Voit valmistaa kastikkeen sillä aikaa, kun pasta kiehuu. Valuta tonnikalapurkista vesi pois. Lämmitä 4 rkl oliiviöljyä pannulla. Lisää joukkoon silputtu chili (ilman siemeniä) ja kypsennä pari minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää kunnon loraus sitruunamehua ja iso kourallinen silputtua tuoretta persiljaa. Riko tonnikalapalat ja sekoita kastikkeeseen. Lisää vielä pasta ja mikäli lopputulos näyttää vielä vähän kuivalta niin voit lorauttaa sekaan jonkun verran pastan keitinlientä.

Lautaselle voit halutessasi ripotella parmesaaniraastetta.

Tämä katosi meillä nopeasti parempiin suihin. Esikoisesta on näköjään tulossa varsinainen chiliaddikti. Nuorempi sentään vähän vielä nikotteli vastaan ja söi pastansa chilipalat pois poimittuina.