Helppoa ja nopeaa - siinä perjantai-illan ruoan vaatimukset. Tai no, pitäähän sen vielä maistua hyvältäkin.

Delicious-lehti on ennenkin toiminut hyvänä idealähteenä. Kalacurryn ohje oli pyörinyt mielessä jo vähän aikaa ja tänään sitä sitten maisteltiin. Maistui aikuisille ja itse asiassa ihan ok lapsillekin. En tehnyt siitä liian vahvaa,

Ohjetta seurasin lähinnä idealähteenä ja viitteellisesti. Alla ohje sellaisena kun sen itse tein.

Kuumenna ruokaöljy wokissa tai pannussa ja kuullota silputtu sipuli. Lisää hienonnettua valkosipulia n. 2 kynttä ja punaista currytahnaa maun mukaan. Sekoita hetken aikaa ja lisää sitten joukkoon kookoskermaa ja kasvislientä sekä kuutioitu bataatti ja 4 pilkottua tomaattia.  Anna poreilla, kunnes kastike on vähän paksuuntunut ja bataatti on kypsää (n.10min).  Lisää joukkoon härkäpapuja (meidän pihalta vietiin viimeisiä tai ainakin melkein) sekä pinaatinlehtiä ja kuutioitu kala (pakasteseitä tällä kertaa). Kypsennä taas pari minuuttia ja lisää sitten viimeiseksi silputtua korianteria.

Tarjoile riisin ja limelohkojen kanssa.