Itse en sattuneesta syystä ole viime aikoina pahemmin taas kokkaillut, mutta mies teki tässä yhtenä päivänä alkupalaksi näitä superihania uunitomaatteja.

 

Kirsikkaterttutomaatteja

chorizo-makkaraa (kypsytettyä)

kypsytettyä ricottajuustoa pieninä kuutioina

Philadelphia-tuorejuustoa

rosmariininoksa "neulaset" silputtuna pienen pieneksi

suolaa ja pippuria

hiukan oliiviöljyä

Leikkaa tomaateista "kannet" pois ja kaavi lusikalla siemenet ulos. Sekoita juustot, silputtua chorizoa, rosmariini ja hitunen pippuria massaksi. Täytä tomaatit juustoseoksella. Asettele ne öljyttyyn uunivuokaan, nosta kannet päälle, ripottele hitunen pippuria ja suolaa päälle. Valuta viimeiseksi ihan vähän oliiviöljyä päälle ja kypsennä 175 asteisessa uunissa, kunnes tomaatit ovat pehmenneet, mutta pysyvät vielä koossa.

Tarjoile raikkaan salaatin kera.