Kyllä taas tuli todennettua se vanha ajatus, että mitään ei pitäisi tehdä miettimättä ja kiireessä. Salmiakkikakun hyvän kokemuksen jälkeen ajattelin testata samaa makuyhdistelmää kääretorttuleivonnaisissa. Tosin lemon curd oli tekemättä (myöhästyi täytteestä), kääretorttu jäi vähän raa'aksi ja täyte oli liian löysää ja valahti pois - lopputuloksena siis tyhjä rulla...

Seuraavalla kerralla mietin vähän tarkemmin, mitä seokseen laitan. Vaniljakreemi + turkinpippuricrush on ihan liian löysää. Jotenkin tuo crush vetisti koko kreemin. Pitänee lisätä kermavaahtoa ja vähän liivatetta niin pysyy paremmin kasassa.

No, läästin lemon curdin päälle ennen marsipaania ja tiivistin rullaa marsipaanin avulla. Maku oli kyllä kohdallaan. On se salmiakkisitruuna-yhdistelmä vaan tosi nannaa vaniljamaidolla kostutetun kakkupohjan tai kääretortun kanssa.

IMG_0797.jpg