Bathin ruokafestivaalit oliva, kuten jo taisin mainitakin, pienoinen pettymys kokonsa suhteen. Siellä oli vain yksi teltallinen oikeasti tuottajia esittelemässä tuotteitaan. Muuten kenttä oli täynnä "rahastus"ruokaa eli aika tyypillistä festivaalimuonaa - ehkä vähän sentään parannettuna versiona. Tämä ei tietenkään estänyt sitä, että lähdin pois festivaalilta pari muovipussia kainalossa. Oikeastaan oli ihan hyvä, ettei houkutuksia ollut enempää.

Tässä nyt kuitenkin mukaan tarttuneita herkkuja...

Ranskassa on ehkä eri juusto jokaiselle vuoden päivälle, mutta englantilaisilla on cheddar. Suuri suosikkini, jota aina täytyy kantaa kotiin. Tällä kertaa maisteltiin kaikki 12 tarjolla ollutta vaihtoehtoa ja kassiin eksyi kolme herkullista juustoa eli Old Cheddar, yrteillä ja valkosipulilla maustettu sekä sipulila maustettu. Ehdottomasti kesäaterioille sopivia maistelujuustoja.

Todellinen uusi löytö oli puolestaan "olut"etikka. Täyteläinen, väkevä , aivan omiaan salaatinkastikkeeseen (miedon öljyn kera - ei oliivia tähän kiitos), lohen marinadiin, lihan kastikkeeksi... Maistui minulle lusikasta ihan sellaisenaan. Tätä kuulemma löytyy Suomestakin ja ihan kuin olisi jossain jo silmiini osunutkin - pitänee koittaa löytää uudelleen. Vähän on sellainen kutina, että tästä voisi tulla yksi meidän kaappimme vakiovarusteista.

Sitten tietysti makeaa - maitosuklaa/appelsiinifudge.

Bathissa on myös pari kivaa keittiötarvikeliikettä. Nuorimmaisen synttärit ovat elokuussa, joten suunnittelua helpottamaan nappasin mukaani vähän jalkapalloon liittyviä tarvikkeita. Tuo laatikko sisältää myös sellaisen koristelusarjan, jossa on pieniä pulloja eri värien käyttöä varten. Saa nähdä, paljonko sille on käyttöä. On vähän ollut hiljaista tuolla koristelurintamalla viime aikoina...