Olen vissiin joskus aikaisemminkin täällä hehkuttanut Delicious-lehdestä. Sitä on ihana lukea, vaikka suhteellisen harvoin kyllä tulee reseptejä kokeiltua. Vinkiksi muuten kiinnostuneille, että näin Delicious -lehden viime viikolla ensimmäistä kertaa Suomessa joko cittarin tai Akateemisen lehtihyllyssä. En ihan tarkkaan muista kummassa..

Heinäkuun numerosta olen nyt sitten kokeillut kahta reseptiä. Ensimmäistä en postaa sillä sinihomejuusto-pinaatti-ricotta yhdistelmä oli jostain syystä niin suolainen, että liikkui syötävän rajamailla. Pitää joskus kokeilla, vaikuttiko asiaan homejuuston merkki (Roquefort-juuston sijasta pihi minäni otti tavallista Pirkkaa) ja katsotaan sitten.

Toinen resepti olikin huippuhelppo ja superhyvä. Lapsetkin oikein huokailivat ruoan ihanuudesta.

IMG_1102.jpg

kananpaloja n. 8 palaa
perunoita runsas puoli kiloa
2 sitruunaa
4 rosmariininvartta
lasillinen valkoviiniä
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria

Laita ainekset uunivuokaan. Paista 180 asteisessa uunissa 40-50min kunnes kana on kypsää ja perunat pehmeitä. Kiertoilmauunissa lämpötila 160astetta.

Helppoa ja herkullista kesäruokaa.