Hyvän reseptin tunnistaa siitä, että se on muuntuva ja yhdisteltävissä eri tavoin.
Tässä siis salaatti, josta näköjään on tulossa meidän perheen tämän kesän ehdoton suosikki (tai siis ainakin äidin).
Salaatin pohja siis suurin piirtein sama kuin täällä.
Ja kanassa käytin samaa marinadia kuin täällä. Leikkasin vain tällä kertaa kanafileen ohuemmiksi siivuiksi ja kypsensin kuuman kuumalla ritiläpannulla.
Salaattia ei kannata syödä ihan kylmänä, vaan kypsentää couscous-ryynit kaatamalla kiehuvaa vettä päälle ennen kastikkeen lisäämistä. Ja kun ottaa eilistä salaattia jääkaapista, niin se ei yhtään huonone pienestä vierailusta mikron suunnalla.
Herrrkullista... tähän(kin) tulee himo. Suolaisen fetan ja sitruunaisen kanan yhdistelmä on verraton - varsinkin kun ulkona on kuuma ja aurinko paahtaa.