Pasta kelpaa meillä esikoiselle oikeastaan aina ja kaikissa muodoissa. Siksi siis, kun on välillä tehty jotain "erikoisempaa" (lue : ei kelvannut arvon herralle) palataan taas ainakin yhtenä ateriana pastaan, varmistaaksemme, että ainakin jotain lämmintä on tullut syötyä viikon aikana ;-) Nuorimmainen onkin sitten ongelma erikseen...

Tämän pastan sävelsin kaapista löytyvistä aineksista ja oli kyllä oikein makoisa kokeilu.

IMG_1152.jpg

Laita pastavesi kiehumaan. Keitä haluamasi pasta ohjeen mukaan.

Silppua 1 valkosipulinkynsi ja 1 sipuli.
Kalttaa 2-3 kypsää omaattia ja leikkaa paloiksi.
Silppua muutama basilikanlehti.

Kuumenna pannulla öljyä ja anna sipulin ja valkosipulin kuullottua. Lisää tomaatit ja kypsennä tahnamaiseksi seokseksi.
Kaada pastan keitinvesi suurimmaksi osaksi pois ja kippaa pasta kastikkeen sekaan. Mukana saa tulla hitusen keitinvettäkin.
Raasta Parmesaania reippaasti joukkoon ja sekoita. Lisää mustapippuria tai pippurisekoitusta ja suolaa, mikäli makusi niin vaatii.

Annostele lautasille ja pistä päälle lisää parmesaania ja pippuria.

"Tää on parasta ikinä" - sanoi meillä esikoinen. Sen merkki, että tätä pastaa voisi tehdä sitten toistekin :-)