Kirsikkatomaatteja, rucolaa ja parmankinkkua - mitäpä siitä muuta sanomaan. Tosi herkkua meidän perheen luottolehdestä eli Deliciousta taas selattiin :-)

4 rkl oliiviöljyä

1 punainen chili hienonnettuna ja ilman siemeniä

yhden sitruunan raastettu kuoi ja puolen sitruunan mehu

300g kirsikkatomaatteja puolitettuina

300g spagettia tai linguinea

80g Parmankinkkua

50g rucolaa

parmesaania annoksen päälle

Nuo määrät ovat suoraan Delicious-lehdestä. Me teimme silmämääräisesti, mutta tuosta saanee vähän osviittaa.

Sekoita öljy, chili, sitruuna ja tomaatit pienessä pannussa. Ohjeessa käskettiin lisämään myös hiukan suolaa, mutta minusta ei kyllä tarvitse. Maistui meidän makuun hiukan liian suolaiselta parmesaanin ja kinkun lisäksi. 

Lämmitä kastiketta varovasti pastan keitinajan loppupuolella. Keitä pasta ohjeen mukaan ja valuta. Ota hiukan keitinvettä talteen kaiken varalta.

Sekoita pasta kastikkeeseen ja lisää hiukan keitinvettä, jos näyttää tulevan liian kuivaa. Sekoitajoukkoon myös refitty kinkku ja rucola. Annostele lautasille ja raasta  tai siivuta päälle parmesaania.

Syö heti.