Tämä on klassinen yhdistelmä, jota minä ainakin haluan eteeni heti ilmojen lämmettyä ja auringon tultua kunnolla näkyviin. Johtuneeko sitten siitä, että reseptin alkuperä on jossain Välimeren suunnalla.

Sekoitetaan vain marinadiin öljyä, sitruunamehua, valkosipulia ja persiljaa. Laitetaan kana (tässä tapauksessa maustamattomat koipi-reisipalat) sekaan ja annetaan olla muutama tunti.

IMG_0752.jpg

Valellaan öljyllä ja marinadilla. Ripotellaan pintaan suolaa. Laitoin pannuun alle vielä vettä niin saatiin hyvä kastikekin. Pistetään 200-asteiseen (mielellään kiertoilma)-uuniin ja annetaan muhia vajaan tunnin verran. Viimeiseksi vielä ylägrillin kanssa ruskistetaan nahka oikein kunnolla. Aivan mahtavan hyvää !

IMG_0753.jpg

Ai niin, grillikauden kunniaksi voisi tietysti grillatakin, mutta silloin pitää ainakin persiljanpalat poistaa kunnolla sillä niistä tulee aika kitkeriä mustina. Sama koskee tietysti valkosipuliakin...

Lisukkeesta ei tällä kertaa ole kuvaa. Kypsensin couscousia paketin ohjeen mukaan ja sekoitin joukkoon pikkupurkin tomaattipyreetä sekä sitruuna-oliiviöljyä.Päälle voi ripotella haluamiaan yrttejä. Yksi suuria suosikkejani tämäkin.