Eli syödään meillä ruokaakin, vaikka edellisistä postauksista voisikin päätellä jotain ihan muuta...
Tänään herkuteltiin marinoiduilla kanansiivillä salaatin kera. Sen verran on bloggailutuntuma hävinnyt, että kuva jäi ottamatta pöydässä ja kävin sitten jääkaapilla hätäpäissäni nappaamassa suoraan kulhosta... ei siis mikään houkutteleva kuva, mutta uskokaa pois, kuva oli otettava kun sen vielä sai. Tätä addiktoivaa herkkua kun ei välttämättä ole yösyöjien jäljiltä enää huomenna kuvattavaksi.
Tehtiin kahdenlaista marinadia. Kuvassa on allaolevan reseptin mukainen viismauste kana, toisen ohje oli sama kuin tässä.
Viismaustesiivet
soijakastiketta
rypsiöljyä
limemehua
chilinpaloja
korianteria
hunajaa (jonka tosin unohdin tällä kertaa... hyvää oli silti)
reippaasti viismaustetta
maustamattomia kanansiipiä
Sekoitetaan, paiskataan kanapalat sekaan ja annetaan maustua muutama tunti. Paistetaan pellillä kuumassa (ainakin 200 asteisessa) uunissa. Odotetaan hetki, että vähän jäähtyy eivätkä sormet pala.
Isäntä halusi lisätä välttämättä pekonia muutamaan palaan, mutta minusta se oli kyllä jo vähän liikaa...