Tässä taas yksi pikainen pastasuosikkini. Helppoa kuin mikä ! Tätä kannattaa käyttää, kun pitää keksiä, mihin käyttää aiemmin kypsennetyn tuoreen tonnikalan jämät.

IMG_0653.jpg

Laita pastavesi hellalle ja kypsennä pasta ohjeen mukaan kiehuvassa vedessä.

Leikkaa 2 valkosipulinkynttä ja puolikas punasipuli silpuksi ja heitä kuumaan pannuun hetkeksi kuullottumaan.
Lisää tuoretta pinaattia iso nippu ja anna kypsyä kunnes pinaatti on pehmennyt. Lisää joukkoon tuoretta tonnikalaa (valmiiksi pannulla kypsennettynä, meillä käytettiin edellisen päivän tonnikalapihvin tähteet).
Leikkaa sekaan mozzarellajuustoa (supermarketeista löytyvistä palloista tulee yleensä vähän klönttistä, mutta irtopalana ostetusta hyvää - näin meidän kokemuksen mukaan). Kuumenna kannen alla, kunnes juusto sulaa.
Lisää makusi mukaan pippuria.

Tarjoile pasta lautaselle, kaada päälle sekoitus pannusta, ripottele pinnalle paahdettuja pinjansiemeniä (minun "ei niin salainen" -paheeni) ja raastettua Parmesaani-juustoa.

Syödessäni seuraavana päivänä "tähteiden tähteitä" lounaaksi, sekoitin joukkoon vielä hiukan pestokastiketta. Ei ollut yhtään hullumpaa niinkään.

NAM !