Sain kummitädiltäni ämpärillisen mustaherukoita, KIITOS !

Suurimman osan sain tungettua vielä pieneen pakastimeeni, joka jo natisee liitoksissaan, mutta osasta keitin (oli pakko ;-) hilloa.

Hyvä sinänsä, että keitin, sillä tästä ei tullut yhtään hullumpaa. Toistaiseksi olen kokeillut vasta paahtoleivän päällä, mutta yleisemmin eri leivonnaisiinkin tämä sopinee tosi hyvin. Vanilja antaa tosi ihanan säväyksen.

Kuvassa on marmeladimpi versio purkeissa.

1251006860_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ohje on helppoakin helpompi, eikä edes vienyt hurjasti aikaa.

Sekoitin pestyjä ja puhdistettuja mustaherukoita (2l) hillosokeriin (pussi) ja toisen erän (2l) hillo/marmeladisokerin (pahvipaketti) ihan sokerin mukana tulleiden ohjeiden mukaisesti. Keittämisen lopuksi lisäsin pari lusikallista vaniljauutetta ja sekoitin ennen purkittamista.