Käynnissä on pakastimen tyhjennys ja loppujen syöminen ennen joulumässäilyä. Siksi siis poimittiin pakkasesta chili con carnen loppu, levitettiin se, valmista salsaa ja cheddar -juustosiivuja maissisipsien päälle ja paiskattiin mikroon. Isossa annoksessa 1,5-2 min täysillä mikrossa sulatti juuston ja lämmitti chili con carnen, mutta jätti sipsit vielä rapeiksi. Ei hullumpaa, vaikken suosittelisi verisuonitaudista tai korkeasta verenpaineesta kärsiville.

Chili con carnen voi korvata ihan tavallisella paistetulla/maustetulla jauhelihakastikkeella, jos haluaa...

Lisänä tarjottiin porkkanaa, kurkkua, paprikaa ja avocadoa palasina ja kastikkeena turkkilaiseen jugurttiin sekoitettua valmista Pirkan guacamolea (mielestäni muuten tosi pahaa, mutta jugurtin kanssa namia)

Kelpasi koko perheelle.

1132929.jpg