Ensimmäinen joululomapäivä kuluu kovaa vauhtia ja en ole vielä ehtinyt tekemään kuin joulupaketit valmiiksi, käymään kaupassa, tekemään joulumuffinssien ja joulukakun pohjat. No, onneksi on tässä vielä viikonloppu aikaa niin ei tarvitse ainakaan vielä ottaa joulusta sen pahempaa stressiä. Onneksi myös ei tarvitse mennä mihinkään isompaan markettiin viikonlopun aikana. Tuolla cittarissa oli jo aikamoinen härdelli, en edes halua ajatella, millainen tohina siellä on viikonloppuna ja silloin olisivat todennäköisesti meidän vilpertitkin olleet menossa mukana.

Alle pistin kuvan eilisen kakkutehtaan lopputuloksesta. Tänään aamulla vietiin kakut tarhalle - toivottavasti maistuvat opettaijille :-)

1148161.jpg

Tänään tulivat UllanUnelmasta tilaaamani pursotinpussit, hollyleaf muotit ja muutama tylla. Niillä olisi tarkoitus sitten koristella meidän joulupukkikakkumme ja joulumuffinsseja. Laitan sitten kuvia siitä, miten kävi. Vähän huonolta näyttää tuo joulupukkikakun alku. Lorautin joukkoon Marsalaa, kun ajattelin, että se voisi tehdä aika hyvän säväyksen, mutta siitäkö sitten johtunee, että ainakaan toistaiseksi kakku ei suostu irtoamaan vuoasta. Katsotaan, miten käy. Löytyiskö teiltä mitään hyviä vinkkejä siihen, millä konstilla kakun saa kunnolla irti ? Jauhotuksessa ei pitäisi olla vikaa...

Oli muuten tosi mahtavan nopea palvelu tuossa nettikaupassa. Keskiviikkona tein ja maksoin tilauksen, torstaina laittoivat jo postiin ja tänään tuli perille. Ja minä kun vähän hermoilin, että ehtiikö jouluksi :-)