Jääkaapissa nakkeja, äiti väsynyt ja ulkona inhottava sateinen keli. Tilanne suorastaan vaatii jotain helppoa ja helposti uppoavaa.
Turvauduin siis taas luottoreseptiini. Melkein samanlaisia pastavirityksiä olen blogissani viritellyt muitakin, mutta tässä vielä kerran - nakeilla.

2014066.jpg

Laita pastavesi kuumenemaan ja keitä pasta paketin ohjeen mukaan.

Kuumenna siis pannulla tilkka öljyä (tällä kertaa sekoitin maapähkinä- ja oliiviöljyä) ja ruskista nakinpaloja pieni hetki. Tänään oltiin ahneita ja laitettiin kokonainen paketti kuorettomia prinssinnakkeja. Lisää silputtua valkosipulia 2 kynnen verran. Anna hetki tiristä. Lorauta sekaan Ketjap Manis- soijakastiketta ja ketsuppia. Lisää kermaa ja anna poreilla pieni hetki. Tänään näytti jäävän niin nestemäiseksi, että lisäsin vielä hiukan Maizena suurustetta.

Sekoita pasta ja kastike keskenään ja annostele lautasille. Ripottele päälle emmental-raastetta ja persiljaa.

2014076.jpg