Viimeisimmässä "Glorian ruoka ja viini" -lehdessä on ihanan suklaa-kirsikkakakun ohje.
Oikein suklainen pohja, välissä (meillä Lidlin) kirsikkahilloa ja vaniljakermavaahto-tuorejuustomoussea ja päällä sitten tumma suklaakuorrute.
Tuhtia tavaraa, kun suklaatakin on melkein puoli kiloa.
Enkä edes tajunnut tehdä pienempänä, vaikka syödään vaan oman perheen voimin. Vuoan koko tuli mieleen vasta sitten, kun oli munat jo vaahdotettu...
Hyvää tuli - tuo Lidlin kirsikkahillo on tarpeeksi kirpeää, ettei maku ihan häviä kermaiseksi ja mukaan sekoitettu kardemummakin tuo kivan säväyksen. Täytynee kysellä, josko joku tuttu ehtisi kahville huomenissa.
Koristeisiinkin olen kerrankin ihan tyytyväinen. Kukat näyttävät sentään vähän kolmiulotteisilta, vaikkeivat kerinneetkään kunnolla kuivumaan ja vähän lässähtivät. Heijastaa kuvissa vähän turhan paljon. Oikeasti ovat kivan vaaleanpunaisia ja kimaltelevat kauniisti.
Ja tässä vielä kuva täytteistäkin.