Kun suklaata tekee mieli niin suklaata on saatava. Kolmen Fazerin sinisen levyn jälkeen (mies matkoilla, vaimo syö ilmeisesti ikävään), oli suklaakakun vuoro. Yritin tehdä pohjasta mahdollisimman keveän oloista, mutta ilmeisesti ainakaan minä en siinä onnistu suklaalla, kaakaolla kylläkin. Ei silti, hyvää oli ja nopsasti meni.

Koristeluihin ei oikein ollut inspiraatiota tällä kertaa (eikä kyllä aikaakaan).

Pohja oli hyvää ja pysyi mehevänä ilman sen kummempia kostutuksia.

3 munaa ja vajaa 2dl sokeria vatkattiin vaahdoksi. 

150g suklaata ja 150g voita sulatettiin. Seokseen lisättiin yksi pieni purkki smetanaa ja 1tl Nobu vaniljauutetta.

Lisättiin suklaaseos sekä sekä 2 dl juhoja, 1/2 dl espressojauhetta ja 1,5 tl leivinjauhetta vähitellen muna-sokerivaahtoon.

Uuniin 175 asteeseen n.50 min ajaksi.

Välissä ja kuorrutuksena oli Vispiin vaahdotettu suklaaganache. Välissä lisäksi vielä aprikoosimarmeladipurkin loput.

Päälle suklaalastuja ja nonparelleja.