Jos ikinä eksytte Bathin suuntaan Englannissa - ja sinnehän kannattaa eksyä, sillä kaupunki on viehättävä ja siellä on paljon nähtävää - niin ruokapaikaksi kannattaa ehdottomasti valita Wild Café. Yksinkertaista lähiruokaa (bio) tarjoava pieni kortteliravintola toi eteeni sellaisen makuelämyksen lounassalaatin muodossa, että olisin ollut valmis menemään sinne vaikka kaikkina lomamatkan päivinä. Tämä paikka pesee muiden muassa Jamie's Italian ravintolan Bathissa ihan mennen tullen.

Näen edelleen unia ensimmäisellä kerralla syömäni vuohenjuustosalaatin hunajaglaseeratuista saksanpähkinöistä. Yksi kokeiltava asia kotikeittiöön.

Toisen kerran perunamakkarasalaatti oli vähintäänkin yhtä hyvä kuin vuohenjuustosalaattikin. Siitä ei valitettavasti nyt ole kuvaa. Olin liian nälkäinen kaivamaan kameraa laukusta. Onneksi jäi salaatin jälkeen tuolla kerralla vielä jälkiruoan mentävä kolo, sillä Chocolate Brownie oli "the best ever". Olen elämäni aikana syönyt erinäisiä suklaabrownie -paloja. Osa on kuivakkaa, osa tahmaa kitalaen. Tämä kirjaimellisesti suli suussa ja jätti jälkeensä täyteläisen suklaisen maun. Salaisuutta tiedustellessani totesivat vain käyttävänsä erittäin hyvää ja aitoa Belgialaista suklaata...

Kyseessä on pieni ravintola, mikä selittää sen, että kävimme vajaan viikon aikana siellä vain kaksi kertaa. Yritimme useamminkin, mutta se oli aina täynnä. Tämänkin kuvan ottamisen jälkeen ei mennyt kuin kymmenen minuuttia niin ei ollut yhtään tyhjää paikkaa jäljellä... Enkä ihmettele herkullista ruokaa aivan mahtavalla hinta-laatusuhteella.

Vierailimme Bathissa myös ruokafestivaaleilla, jotka tosin olivat jonkunmoinen pettymys. Hintaansa nähden siellä oli oikeasti tosi vähän tuottajia esittelemässä tuotteitaan. Se ei tietysti estänyt sitä, että lähdin sieltä pois matkalaukuntäytettä kainalossa, mutta niistä lisää myöhemmin. Muuta Bathin matkaani liittyvää löytyy täältä...