Piti tietysti kokeilla vielä lehtiä ja paria muutakin juttua, joten tein yhtenä iltana lisää pikeeriä. Ekalla kerralla oli liian löysää, toisella kerralla liian kovaa ja nyt taas sellaista vähän löysemmän puoleista. Tosin minun pitikin alunperin tehdä kirjaimia, joihin olisin tarvinnut ihan oikeasti vähän löysempää pikeeriä, mutta tätä ei nyt sitten jostain syystä saanut ollenkaan nestemäisemmäksi vaikka lisäsin vaikka mitä litkuja...

No, ainakin pikeeriä oli tarpeeksi ja harjoituksiin sekä pursotuksessa että maalaamisessa osallistui koko perhe. Pojista oli tosi kivaa lutrata pastaväreillä.

Ainakin näitä kiemuroita on nyt tarpeeksi.Tässä näkyy vain osa.

IMG_0334.jpg

Tässä näkyy taas ruusu-/kukkaharjoituksia. Täytynee vaan uskoa, että sellaisista "oikeanlaisista" minun on turha haaveilla, mutta eivät nämäkään nyt loppujen lopuksi ihan kamalan näköisiä ole. Ja onhan se hyvä, kun on oma tyyli. Onhan ?

IMG_0333.jpg

Tässä pienet kädet tekevät omia muffinssikoristeitaan - tänään varmaan pitäisi sitten tehdä ne muffinssit.

IMG_0339.jpg

Ja maalasi äitikin hiukan. Kokeilin uutta kultaväriäni "Have your cake and eat it" kaupasta. En ensin meinannut saada kultaväriä ollenkaan näkyviin kun tuli ihan litkuna, mutta ilmeisesti piti vaan ravistaa sen verran monta kertaa ja lujaa, että saatiin sekoitettumaan. Ei mielestäni kuitenkaan mitään ihan mahtihyvää väriä. Todennäköisesti odotukseni olivat toisenlaiset - pitänee tarkistaa sanakirjasta, mitä aineen nimi oikeasti tarkoittaa.

IMG_0343.jpg