tai mikä se virallinen nimi nyt onkaan.

Eli uunissa kypsennettyjä perunalohkoja (kuten viime perjantaina), pannulla kypsennettyjä kanafileitä, joiden välissä kuumeni ja valui kinkkua kera juuston. Yleensähän tätä tehdään possunlihasta ja leivitetään, mutta sen verran yritettiin terveellisemmäksi, että jätettiin leivitykset tällä kertaa väliin.

Minä en paljon maistanut kun oli kurkkukin niin kipeä, että energia meni lähinnä nielemiseen, mutta lapsille kyllä kelpasi. He kun olivat jo flunssasta voiton puolella tässä vaiheessa.

IMG_1358.jpg

Tällainen siis oli tämä ruokaviikko.
Ei tuo normaalista tilanteesta kauheasti meillä eronnut - vähän ehkä tehtiin vieläkin pikaisempaa ruokaa tuon flunssatilanteen johdosta.

Tästä taas palataankin normaaliin päivitysmoodiin ja laitan lähinnä uusia reseptejä, kun osuu vastaan ja tulee tehtyä.