Nämä munakoisorullat vaativat ehkä pientä näpertelyä, mutta ei näitä silti voi parhaalla tahdollakaan työläiksi väittää. Herkullisia ovat joka tapauksessa.

Siivuta munakoiso ohuiksi viipaleiksi. Jos haluat, voit ripotella siivujen päälle suolaa ja odottaa, että vettyvät. Väittävät karvaan maun katoavan tuolla keinolla.  Itse en tuota pidä mitenkään välttämättömänä ja täytyy sanoa, etten edes maista kovin suurta eroa näin käsiteltyjen ja käsittelemättömien välillä.

Levitä siveltimellä öljyä siivujen molemmille puolille ja ruskista. Itse tein valurautaisessa ritiläpannussa - siitä tulee hauskat raidat rullien päälle.

Sekoita puoli purkkia kermaviliä, puoli purkkia Chavroux (tai jotain muuta merkkiä) vuohen tuorejuustoa. Lisää suolaa, pippuria, hitusen sitruunamehuaj tuoretta timjamia silputtuna. Levitä täytettä munakoisosiivuille ja kierrä rullalle.  Koristele timjaminoksilla ja tarjoile salaatin ja tomaatin kera.

Näin siis haaleana alkupalana - joskus olen tehnyt samantyyppistä ruokaa ja peittänyt viimeiseksi tomaattikastikkeella. Ei ollut yhtään hullumpaa sekään.