Ja samalla viimeinen Halloween-teemalla tältä vuodelta.

Mansikkamäen Ebellä oli blogissaan hieno haamukakku. Minäkin sitten päätin, että kyllä minä nyt yhden haamun sentään saan aikaiseksi ja kopioin idean törkeästi. Toteutus ei tietenkään ole samaa luokkaa kuin Ebellä, mutta kelpasi meille ja meidän vieraille :-)

2035254.jpg

Tavallinen sokerikakku, johonka väliin laitoin diplomaattikreemiä (sitruunamehuun tehtynä) sekä turkinpippurirouhetta. Ihanan voimakas sitruunasalmiakki tuloksena ! Kannattaa salmiakinhimoisten kokeilla. Muita varten oli meilläkin pöydässä edellisen päivän kurpitsakakku...

Päälliseen sulatin vähän Käck patukoita ja sekoitin siniseen marsipaaniin. Tuloksena olikin juuri sopiva synkän yön väritys. Kuviot painelin sellaisella kuviosapluunalla. Haamu kakun päällä on sinisestä marsipaanista, joka on suihkutettu helmiäisellä.

Eihän tuo mikään mestariteos ole. Helmat rypyssä ja tomusokeriakin pinnalla, mutta olen kyllä silti tyytyväinen. Sen verran vauhdilla tuli tuo tempaistua. Maistoin tänään uudestaan ja kuorrutus on itse asiassa paljon vahvemmin lakritsin makuista tänään, eilen tuli vielä marsipaani voimakkaampana.