Samaisesta Butternut Squashista saatiin aikaiseksi 25 muffinssiakin. Nämä olivat tosi mehukkaita ja hyviä. Maistuivat vähän niinkuin porkkanakakku, joten eiköhän porkkanalla pääse suurin piirtein samaan lopputulokseen, jos kurpitsan saatavuus tuottaa haasteita.
400g hienonnettua Butternut Squashia (pesty, ei kuorita eikä keitetä)
400g ruskeaa sokeria
4 munaa
hiukan suolaa
300g jauhoja
2 kukkurallista tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
kourallinen hienonnettuja saksanpähkinöitä
1,75 dl öljyä
Hienonna ja sekoita kaikki ainekset löysäksi taikinaksi. Laita muffinssivuokiin ja paista 180 asteessa n.20-30min, kunnes tikulla koitettaessa kypsiä.
Kuorrutus :
Smetanaa, 1/2 sitruunan mehu, vaniljasokeria ja tomusokeria.
Sekoita kuorrutukseksi. Lisää niin paljon tomusokeria, että kuorrutus ei valu pois muffinssien päältä.