Meillä on menossa jonkunlainen pakastimen ja ruokakaapin/-laatikon tyhjennysoperaatio ja koitamme keksiä sellaisia ruokia, joihin kuluu mahdollisimman paljon jo kotona olevia tarvikkeita. Kaapissa on kummitellut vajaa cannellonipaketti, joten niitä sitten käytettiin tällä kertaa. Tosin laatikkoa ei vieläkään saatu ihan loppuun asti.

IMG_0543.jpg

Muutenkin vähän tyhjennettiin varastoja, joten tässä tämänkertainen ohje :

pastatuubeja

Täyte :
loraus öljyä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
350g jauhelihaa
paketti pekonisiivuja
pussin loppu pakastegrillivihanneksia
pari palaa selleriä
Worchestershire -kastiketta kunnon loraus
grillimaustetta jonkun verran
timjamia pieni kourallinen

Kastike :
pari desiä kermaa
tomaattimurskapurkki
vielä Worchestershirekastiketta
suolaa
korkillinen punaviinietikkaa

iso kasa parmesaaniraastetta


Kuullota sipuleita hetki pannulla öljyssä. Lisää jauheliha ja pekoni ja ruskista. Lisää loput aineet ja anna kypsyä hetken verran. Miksaa tasaiseksi massaksi.

Kuumenna pannulla tomaattimurska, lisää kerma ja muut ainekset. Kuumenna. Kaada osa uunivuoan pohjalle.

Täytä pastatuubit ja asettele vuokaan. Kaada päälle loppukastike sekä ripottele juusto. Laita uuniin 200 asteeseen, kunnes pinta on ruskistunut kauniisti ja pasta on kypsää.

Oli muuten sotkotukseksi tosi hyvää.