Meillä varsinkin esikoinen on varsinainen pastahirmu ja spagettia kuluisi kilokaupalla. Välillä äitiä hiukan kyllästyttää, varsinkin kun jauhelihaakin tulee käytettyä usein. Bolognese kun on helppoa ja nopeaa. Tämä sekoitus kuitenkin maistui taas vähän uudelta ja mukavan täyteläiseltä.

1257118.jpg

Laita pannulle öljyä kuumenemaan ja leikkaa 1 valkosipulinkynsi pieniksi palasiksi. Laita pannuun ja anna hetki sihistä. Lisää 300g jauhelihaa ja ruskista kunnes jo pikkuisen väriä. Lisää paloiksi leikatut 2 pientä tomaattia ja anna muhia hetken ajan. Lisää iso kourallinen tuoretta timjamia, iso loraus ketsuppia ja loraus Worchestershire-kastiketta. Anna muhia, kunnes liha on hyvin kypsää.

Tarjoile keitetyn spagetin ja juustoraasteen (meillä oli Gruyerea ja Parmesaania) kanssa. Maistui koko perheelle.