Kotiliedestä napattua vaihteeksi. Tosi hyvän makuista, vaikka taisinkin jättää uuniin hiukan liian pitkäksi aikaa...

IMG_1134.jpg

Tässä ohje niin kuin itse tein - suurin piirtein samana kuin lehdessä.

10 annosta

pohja :
200g kaurakeksejä
75g voita

täyte :
200g Philadelphia-tuorejuustoa
200g maustamatonta tuorejuustoa (käskettiin laittaa vanilijan makuista, muttei löytynyt naapurikaupasta)
1 rkl vaniljasokeria
2dl sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
1 dl kuohukermaa
3 munaa
2 dl vadelmia

ropponen vadelmia ja ropponen mustikoita

Murskaa keksit, sulata rasva. Sekoita rasva keksimuruihin ja painele seos leivinpaperoidun irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa tuorejuustot ja sokerit notkeaksi vaahdoksi. Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi.

Ripottele jauhot tuorejuustoseokseen, sekoita. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten ja nostele lopuksi kermavaahto sekaan.

Levitä 2 dl vadelmia keksipohjalle, kaada juustomassa päälle ja ripottele loput vadelmat massan päälle. Paista 175 asteessa reilu tunti (meillä olisi tunti tainnut riittää ihan hyvin).

Koristele jäähtynyt kakku keolla vadelmia ja mustikoita.

Reilusti marjoja niin hyvää tulee !

IMG_1137.jpg