En ollut ihan varma pitäisikö tämä laittaa pikaruokiin vai pastakastikkeisiin sillä pastan kanssa tätä yleensä syödään, mutta valmistuu tosi nopeasti samalla kun pastavesi kiehuu ja pastan saa kypsäksi.

Meidän perheen lempikastike, joka kerman vuoksi valitettavasti kuuluu myös joukkoon "ei ihan joka päivä" ;-)

IMG_0377.jpg

Tämän määrän söivät äiti ja 2 pientä poikaa, kun vähän pinnistelivät. Isännän mukana ollessa lisätään lähinnä pastan määrää - kastike kyllä riittää.

Tarvitset kastikkeeseen :
- 2rkl oliiviöljyä
- 2-3 broilerin rintafilettä (tällä kertaa tosin laitettiin vain puolitoista)
- 2 valkosipulin kynttä
- puolikas sipuli
- Ketjap Manis makeaa soijakastiketta
- ketsuppia
- lorauksen kasvisfondia + 1dl vettä
- 2dl ruokakermaa
- pippuria ja suolaa (mikäli ei ole muuten tarpeeksi suolaista :-)
(- halutessasi voit suurustaa Maizenan kastikesuurusteella)

Lisäksi haluamaasi pastaa neljälle syöjälle, parmesaaniraastetta päälle ripoteltavaksi ja raikasta salaattia sivuun.

Laita pastavesi kuumenemaan.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen silputtu valkosipuli ja sipuli. Anna tiristä hetken verran ja lisää broileri paloiteltuna suupaloiksi. Ruskista kauttaaltaan.

Lisää Ketjap Manis ja anna porista ihan pienen hetken verran. Lisää kerma, kasvisfondi (+vesi) ja ketsuppi.

Laita pasta veteen kiehumaan.

Hauduta broileri kypsäksi. Lisää pippuri ja suola. Ole tarkkana suolan kanssa sillä sekä soijasta että kasvisliemen fondista tulee jo suolaa.

Valuta pasta ja annostele lautaselle kastikkeen kanssa. Ripottele päälle parmesaania ja tarjoile raikkaan salaatin kera.

Helppoa, nopeaa ja ihan oikeasti hyvää.