Nuorimmaisen kaverisynttäreitä juhlittiin muutama viikko myöhässä, mutta sehän ei tahtia haitannut. Kysyin sankarilta etukäteen, että haluaako hän kakun vai jätskiä ja herra valitsi kermakakun. Sellainen sitten piti tehdä. Juhlissa sitten ei yksikään pienistä vieraista ehtinyt/halunnut kakkua sankaria lukuunottamatta. Eikä sankarikaan tietysti sitten voinut millään kuluttaa aikaa syömiseen, kun toiset jo olivat autoradan kimpussa. Lopputulemana oli sitten korkkaamaton kakku synttärien lopuksi.

No, tulipahan kunnon rääppiäiset :-)

Kokeilin kakun päällä ensimmäistä kertaa Confetista ostettua valmista kakkukuvaa. Hyvinhän tuo näytti toimivan. Olin vaan jostain blogeista lukenut, että kuva lähtee heti sulamaan kerman kosketuksesta ja sitten tietysti vainoharhaisena laitoin alle vielä kerroksen marsipaania. Lopputulemana oli, että kakkua piti leikata sahalaitaisella veitsellä, että sai päällisen siististi - ei tosiaankaan kostunut... Ei se kyllä haitannutkaan ja kakku tuli ihan hyvin syötyä.

Peter Pan teemasta kakussa oli se hyöty, että siitä sai sitten hyvin johdettua leikin juonen eli pelastettiin Mikä-Mikä-Maa Kapteeni Koukun juonilta etsimällä taika-avain. Isäntä esitti hurjaa merirosvoa ja oli ihan hätää kärsimässä, kun suunnitellun yksi kerrallaan miekkailun sijaan perään juoksivatkin innokkaat taistelijat joukolla, kuka mikäkin lelu aseenaan ;-) Hurja merirosvo joutui pakenemaan ihan pihalle saakka... No, lopuksi avain tietysti löytyi, Mikä-Mikä-Maa pelastui ja Peter Pan tarjosi palkinnoksi seikkailijoille pienet muistopussit.

Ai niin, kakun sisällä oli taas noita nuorimmaisen (ainakin osittain) itse poimimia mustikoita ja metsämansikoita sekä valkosuklaavispivaahtoa.