Jouluna tein saaristolaisleipää, mutta muuten tuo aikaisemmin aloittamani viikottainen leipäreseptien testailu on pahasti jäänyt muiden kiireiden jalkoihin. Nyt kuitenkin täydensin jauhovarastojani (joo, tiedän, kaappeja piti tyhjentää...), joten Myllyn Parhaat hiivaleipäjauhopaketin kyljestä tuli testattua hyvänoloinen resepti.  Tosin muokkasin sen verran, että osan jauhoista laitoin täysjyväjauhopussista.

Ainakin lämpimänä maistui myöskin lapsille, jotka muuten ovat kauhean kriittisiä kaikkia vähänkin erikoisempia leipiä kohtaan.  Hyvä kandi meidän perheen vakioreseptien listalle.




Kokeilin myöskin kylmänostatusta eli pistin leivotun leipämötikän kulhoon jääkaappiin ja nostin sieltä aamulla nousemaan ja lämpiämään ennen kuin paistoin. Ihana saada tuoretta, lämmintä leipää aamiaisella ilman, että pitää nousta kukonlaulun aikaan tekemään taikina...