Näyttääkö houkuttelevalta ?

Tällaiset värit saa aikaiseksi, kun käyttää punaista marsipaania piirakassa... Näytti herkulliselta Delicious-lehden ohjeessa - lopputulema on nyt vähän toisen näköinen, mutta tulipa tämäkin meillä syötyä, kun isäntä uhrautui useampaan kertaan :-)

Voitaikinasta pitävät todennäköisesti tykkäävät, minulla vähän otti vastaan. Asiaan tosin voi vaikuttaa sekin, etten tainnut malttaa antaa taikinan sulaa tarpeeksi ennen uuniin lykkäämistä.

Sulata pakastettua valmista voitaikinaa

Löysennä marsipaania muutamalla lusikallisella kermaa ja levitä voitaikinapohjan päälle.  Asettele säilykeapriikosin puolikkaita ja valuta pinnalle hunajaa maun mukaan.

Paista uunissa 200 asteessa kunnes taikina on kypsää.

Ripottele päälle pistaasipähkinöitä ja tarjoile.