Pakkasesta löytyy vielä vähäsen viime vuoden mustikoita ja mielessä väikkyivät Hummingbirdsin herkkumuffinssit siitä huolimatta, että ehdin jo ostamaan uuden tyllankin seuraavaa macaron-kokeilua varten. Sen verran sentään tuli jotain uuttakin kokeiltua, että varastoon ostamaani Fazerin Tutti Frutti Crushia päätyi osaan muffinssitaikinasta. Eikä ollutkaan yhtään hullumpi kokeilu. Ajattelin, että crushin maku häviää uunissa paistettuna taikinan sekaan, mutta crushmuruset vain karamelisoituivat ja hedelmäinen makeus oli oikein miellyttävä yllätys :-)

 

 

Resepti siis tuo jo aiemmin tuttu. Jaoin vain taikinan kahteen osaan. Toiseen sekoitin mustikoita ja toiseen ensin tutti frutti - crushia (pariin muffinssiin) ja sitten vielä eilisestä jääneitä tuoreita mansikoita pieninä palasina.

 

Tällä kertaa herkuteltiin iltapäiväteen kera ja täytyy sanoa, ettemme jääneet kaipaamaan macaronleivoksia. Sen verran pehmeitä, kuohkeita ja herkullisia nämä olivat.