Ja kaiken lisäksi vielä hyvää.

 Pistä riisi kypsymään ja aloita kastike. Leikkaa ensin kaikki ainekset palasiksi eli puolikas punasipuli, 1 kanan rintafile, pari kevätsipulia, puolikas kesäkurpitsa. Paahda cashew pähkinöitä pannulla, pistä ne syrjään odottamaan ja kuumenna sitten kaupan vihreää thai currytahnaa ja pari ruokalusikallista kookoskermaa. Lisää joukkoon kanapalat ja sipuli ja anna kypsentyä hetken aikaa. LIsää kesäkurpitsa, kevätsipuli ja puoli tl kuivattua chiliä.  Lisää kanafondia ja kuumaa vettä sen verran, että ainekset juuri ja juuri peittyvät ja anna poreilla kunnes kana on kypsää. LIsää lopuksi iso loraus kalakastiketta, loput kookosmaitopurkista, sitruunan raastettu kuori ja iso loraus siirappia. Maistele ja lisää aineksia makusi mukaan. Minä esimerkiksi pistin vielä lisää currytahnaa niin että määrä taisi lopuksi olla jo lähempänä paria isoa ruokalusikallista.

Pistä riisiä kulhoon ja kauho päälle currya. Ripottele pinnalle vielä cashew-pähkinöitä, ituja ja purista joukkoon makusi mukaan sitruunamehua.