Tällaiseen kakkuun tuo edellinen maalausharjoitus sitten päätyi. Aika moni Barbapörrön tunnistikin, vaikka Haisuliakin veikattiin. Itseänikin kyllä maalatessa nauratti, että sekaantuminen on mahdollista, kun tuli vähän liian paksu pääpuoli. Onneksi sentään on tuo sivellin niin siitä ehkä saa lisävinkkejä...

IMG_0492.jpg

Kakussa kokeilin sisällä tällä kertaa vähän oudompaa sekoitusta eli kevyttä vaniljakiisseliä (SLYltä saatua !), sitruuna cremeä eli lemon curdia ja Turkinpippuri-crushia.
Pohjana oli ihan tavallinen sokerikakku ja reunoilla (ja päällä marsipaanin alla) mansikkakerman ja Vispin sekoitusta. Kostutukseen käytin vaniljasokerilla maustettu maitoa.

IMG_0504.jpg

Kakku maistui, no ihan kakulle. Paitsi tuo täyte maistui jotenkin hauskasti Käck-karkille tai Hopeatoffeelle... Ihan onnistunut kokeilu siis. Vieraani sanoi, että " ei tätä osaa odottaa, mutta jos joku varoittaa etukäteen niin maistuu tosi hyvälle"    ;-)

IMG_0487.jpg

Huomaattehan myös nuo sokerihelmet, jotka nuorimmainen kerkesi painamaan kukkien koristeeksi kun silmä vältti sekunniksi. Ihan hienoja kyllä ovat, vai mitä ?