Paistoin lapsille pikaisesti lampaanjauhelihasta lihapullia päivälliseksi ja sitten lopuksi paistoin vielä avoinaisen pekonipaketin loput siivut mausteeksi. Lisäkkeenä oli valmiista pakasteesta kypsennettyjä perunakroketteja ja salaattia.
Hyvän makuisia olivat ja kerrankin sain paistettua pannullakin suht tasaisesti. Taisi auttaa, kun ei pistänyt levyä täysille päälle heti alusta ;-)

1215586.jpg


Lihapullissa on seuraavia aineita :
- 300g lampaan jauhelihaa huoneenlämpöisenä
- 1dl korppujauhoja
- 1 dl kermaa
- hiukan suolaa
- 1 tl ras-el-hanout maustesekoitusta (mm. kuminaa, muskottia, anista,kurkumaa...)
- 1 kananmuna

Sekoita ainekset kulhossa ja anna seistä hetken aikaa. Pyöritä lihapulliksi ja paista pannulla öljy- voi seoksessa.

Tuon mausteseoksen saimme tuttavaperheeltä lahjaksi - tosi hyvää, jos osutte joskus sitä saamaan. Mukavasti mausteista, muttei polttele lastenkaan suuta, jos ei innostu liikaa laittamaan