Tänään oli taas ulkona hiukan synkeän näköinen ilma, joten kirkkaan oranssi keitto oli paikallaan. Lounaan jälkeen suuntasimme koko konkkaronkka Helsingin Messukeskukseen kiertämään sekä kirjamessuja että ruokamessuja, joten lisäksi tarvitiin energiaa jostain vähän tuhdimmasta.  Jauhelihaleipiä on meillä tehty joskus aiemminkin ja aina on kelvannut. Tällä kertaa sitä tarjottiin keiton jälkeen tomaatti, oliiviöljy, oregano-salaatin kanssa.

Molemmissa resepteissä (jos tuota leipien ohjetta nyt voi reseptiksi sanoa) tosin oikaisin vähäsen. Meillä ei ollutkaan sellaista pientä valkoviinipulloa varastossa, joten pistin keittoon vain pienen lorauksen valkoviinietikkaa, valkosipuli unohtui ja hunajakin oli päässyt loppumaan, joten pistin lusikallisen fariinisokeria. Leipien suhteen taas sekoitin lihan joukkoon juustoraastetta ja pihvimaustesekoitusta ja yhden kananmunan - enkä sitten muuta. Hyvin kelpasivat.